Přihlášení

Vstup pro členy klubu



Pokud jste členem klubu a nemáte přihlašovací údaje, napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře

Naši sponzoři


Střelnice LEIKO

ALFA TACTICAL

Skupina ČEZ

Ambro Systems

Obec Chlumčany

Den otevřených dveří 2012
Středa, 22 Srpen 2012 20:27

V sobotu 18. srpna jsme uspořádali Den otevřených dveří. Jedním z důvodů, proč jsme se rozhodli uspořádat tuto akci, bylo přiblížit činnost klubu i širší veřejnosti. Začátek akce jsme naplánovali na 13 hodin a pro návštěvníky jsme připravili výstavu zbraní, prezentace biatlonu, IPSC a sportovní střelby.

Vzhledem k tomu, že to byl 1. ročník, tak návštěvnost jsme příliš vysokou nečekali. Za úspěch bychom považovali i 40 návštěvníků. Nakonec byla odezva na Den otevřených dveří vskutku neočekávaná, protože počet návštěvníků se velmi přiblížil hranici 100.

Byly vystaveny převážně zbraně členů našeho klubu, ale střelnice Leiko Plzeň nám zapůjčila revolver Taurus v ráži .44 MAG a brokovnici Browning 12. Návštěvníci si tedy mohli prohlédnout celkem 13 krátkých zbraní a 9 pušek, mezi kterými byl například revolver Taurus v ráži 357 MAG, pistole ČZ 75 B v rážích 9mm a 40 SW, ČZ vzor 52, samopal vz. 58 a druhoválečná puška Mosin.

Ze všech těchto zbraní si mohli návštěvníci také vystřelit. Ačkoliv výběr zbraní byl velmi široký, tak nejvíce populární byl právě samopal a revolver Taurus.

Děti se zajímaly o střelbu ze vzduchových a malorážových pušek, diabolky a terče, které si děti mohly odnést, věnovala společnost Alfa Tactical také z Plzně.

Doufám, že se všem návštěvníkům u nás líbilo a strávili u nás příjemné odpoledne. Také bych ráda poděkovala všem, kdo nám pomohli uspořádat tuto akci a hlavně sponzorům.

Za rok nashledanou!

Katka Synková

 

Aktuálně

Plán akcí 2022

01.01.2022
Novoroční střílení

březen 2022
Členská schůze
(termín bude upřesněn)

20.08.2022
Den Otevřených Dveří na střelnici od 13:00 do 16:00 – pozvánka.


Dny konání jednotlivých akcí se mohou změnit. Podrobné informace o jednotlivých akcích budou zveřejňovány s dostatečným předstihem na těchto stránkách, případně v Chlumčanském občasníku.