Přihlášení

Vstup pro členy klubu



Pokud jste členem klubu a nemáte přihlašovací údaje, napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře

Naši sponzoři


Střelnice LEIKO

ALFA TACTICAL

Skupina ČEZ

Ambro Systems

Obec Chlumčany

Jubilejní novoroční střílení 2013
Neděle, 06 Leden 2013 16:24

1. ledna jsme se už po desáté sešli na střelnici, abychom oslavili nový rok 2013. Celou akci jsme zahájili slavnostní salvou.

 

Poté následovala střelba na pamětní terč, jehož tématem jsou vždy události z předchozího roku. Každý zúčastněný měl možnost vystřelit si po jedné ráně na tento terč a poté následovalo vyhodnocení soutěže “Utajený bod”. Na pamětním terči je určené tajné místo a úkolem soutěžícího je pokusit se odhadnout tento bod a poté se k němu nejblíže trefit. Této soutěže se zúčastnilo 28 střelců a letošním tajným bodem byly hodiny. Nejblíže k nim se trefil Honza Weber a jako odměnu obdržel lahev vína.

Další soutěží na programu byly střelecké souboje. Tato soutěž bývá zpravidla velmi napínavá a zažije se při ní spousta legrace. Velmi zábavná byla například situace, kdy střílejícím bratrům Rostásům došly náboje a za všeobecného pobavení museli rychle nabíjet. Rychlejší byl v tomto souboji Petr Rostás. Celkovým výhercem soutěže se stal už podruhé za sebou Franta Vokoun. Poté následovala volná zábava, která se obzvlášť líbila našim nejmladším členů Kubovi Cibulkovi a Davidovi Žahourovi. Mohli jsme si vystřelit například z odstřelovací pušky ČZ 750 v ráži 308 Winchester nebo pistole Desert Eagle v ráži .50.

Doufáme, že se všem první akce letošního roku líbila a že se uvidíme při dalších akcích. Také bychom rádi popřáli všem našim členům hodně štěstí, zdraví a nejen střeleckých úspěchů v celém roce 2013.

 

Aktuálně

Plán akcí 2022

01.01.2022
Novoroční střílení

březen 2022
Členská schůze
(termín bude upřesněn)

20.08.2022
Den Otevřených Dveří na střelnici od 13:00 do 16:00 – pozvánka.


Dny konání jednotlivých akcí se mohou změnit. Podrobné informace o jednotlivých akcích budou zveřejňovány s dostatečným předstihem na těchto stránkách, případně v Chlumčanském občasníku.