Přihlášení

Vstup pro členy klubu



Pokud jste členem klubu a nemáte přihlašovací údaje, napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře

Naši sponzoři


Střelnice LEIKO

ALFA TACTICAL

Skupina ČEZ

Ambro Systems

Obec Chlumčany

Novoroční střílení 2014
Čtvrtek, 20 Únor 2014 00:00

1. ledna 2014 krátce po 13 hodině se na střelnici ozvaly první výstřely letošního roku. Musím říci, že každým rokem se nás schází stále víc a víc – letos na pamětní terč padlo bezmála 40 ran.

 

Jsme rádi, že se tato akce stala oblíbenou příležitostí k setkání se s kamarády a popovídání si s nimi. Letošním tajným místem na terči byl obrázek kočky v levém horním rohu terče. K tomu to bodu se podařilo trefit dvěma střelcům, ale L. Jindra byl přece jen o 2 mm blíže a vyhrál věcnou cenu v podobě lahve vína. Po střelbě na pamětní terč následovaly střelecké souboje. Letošek přál rodinným soubojům – ať už mezi sourozenci nebo rodiči a dětmi, všechny souboje byly napínavé a nejednou se stalo, že vítěz byl neočekávaný. Nakonec se na druhém místě umístil Tomáš Kadaník a vítězem se stal L. Šafránek. Všem členům přejeme hodně štěstí, zdraví a úspěchů v celém roce 2014.

 

Aktuálně

Plán akcí 2022

01.01.2022
Novoroční střílení

březen 2022
Členská schůze
(termín bude upřesněn)

20.08.2022
Den Otevřených Dveří na střelnici od 13:00 do 16:00 – pozvánka.


Dny konání jednotlivých akcí se mohou změnit. Podrobné informace o jednotlivých akcích budou zveřejňovány s dostatečným předstihem na těchto stránkách, případně v Chlumčanském občasníku.